Våren 2024 arrangerer Elverum hundeklubb Instruktørkurs Brukshund NKK Trinn II og parallelt arrangerer vi et treningsveilederkurs for de som ikke oppfyller kravene til NKK Trinn II instruktørkurs.

INSTRUKTØRER: INGER ØSTLIE OG TERJE ØSTLIE
Inger og Terje er nok de i Norge som kan mest om brukshunder og mentalitet, i tillegg til å være svært erfarne NKK trinn 3 instruktører – så benytt sjansen nå!

Trinn II – instruktørkurs
For å kunne bli NKK Trinn II instruktør må man oppfylle bestemte formelle og praktiske krav for å kunne delta på kurset. Les NKK sin utdanningsplan HER.

Treningsveilederkurs
Det er ingen formelle eller praktiske krav for å kunne delta på Treningsveilederkurset, men det er en stor fordel om man drevet aktivt med brukshund, og vært instruktør på kurs. Man går gjennom samme pensum som Trinn II – og det man lærer er av stor nytte for de som f.eks ønsker å utvikle seg videre i NRH.

Kurspris: 10.000 kr

Tilleggslitteratur må man koste selv.

Kurset avvikles som egenstudium kombinert med 4 samlinger (samlingene vil bli avholdt i Elverum).

  • Oppstartshelg: 02.03.24 – 03.03.24
  • 06.04.24 – 07.04.24
  • 09.05.24 – 12.05.24 – NB 4 dager!
  • 01.06.24 – 02.06.24 ( inkl avsluttende eksamen )

    Samlingene totalt vil bli på ca 80 timer.

Info og påmelding
Spørsmål og påmelding til kurset sendes på e-post til leder i Elverum hundeklubb: Berit Jynge e-post: kurs@elverumhundeklubb.no

Påmeldingen må inneholde navn, mobilnummer og en bekreftelse på om man ønsker å melde seg på NKK Trinn II instruktørkurs eller Treningsveilederkurset.

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av denne muligheten til å videreutvikle kunnskapene innenfor brukshund – og del gjerne dette innlegget med andre hundeklubber i nærheten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer