Agility er en fartsfylt idrett hvor man kombinerer god kommunikasjon med hund og fører. Hundene skal løpe igjennom en bane på kjappest mulig tid, hvor det da er forskjellige hindere som skal forseres på riktig måte. Hunden får testet sin fysiske og mentale styrke, da det kreves konsentrasjon og oppmerksomhet mot fører. Agility er en utrolig artig sport, man føler raskt mestring når man får til et samarbeid med hunden sin. Har man først startet litt med agility, finner man raskt ut at man vil lære mer. På dette kurset vil du få litt mer innblikk i hvordan du og hunden din kan bli gode sammen. Det hjelper ikke om man har en god hund, om man ikke vet hvordan man skal handle/føre den på en god måte. Her vil du få veiledning videre i din kommende agility karriere. For ja, man blir hektet, på en god måte. Agility er gøy for hund og fører. Les mer om agilitykurs HER

INSTRUKTØR
Lena Haugen (innleid instruktør)

KURSINNHOLD
– På dette kurset så vil man få individuell læring, man er på forskjellige nivåer, så det vil bli tilpasset hver enkelt.
– En bane vil bli satt opp
– Alle briefer sammen
– Går igjennom de forskjellige løsningene på banen sammen, diskuterer og finner gode ideer på hvordan handle banen, så går man en og en.

MÅLGRUPPE
Dette er et kurs for de som har vært igjennom et nybegynner kurs , og som kanskje allerede har startet å konkurrere, eller har planer om det. Her bygger vi videre med positive forsterkninger og handling/føring av hund på agility banen.

KURSINNHOLD
Pris: Medlemmer: Kr 1.450,- Ikke medlem Kr 1.800,- studentrabatt 20%
Dato/klokkeslett: 13/5 – 14/5 – Oppstart 09.30 – ca 16.0
Sted: Elverum Hundeklubb (Fasanvegen)
Påmeldingsfrist: 03/05.23
Antall deltagere: Max 5 deltakere

Påmeldingen er økonomisk bindene. Ved stor pågang kan det bli satt opp ventelister.
Hunden må ha gyldig vaksinasjon. Har hunden vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, så må man holde seg borte fra fellesaktiviteter/kurs i ca 14 dager.

Praktisk informasjon: Gode sko, (det vil være gress underlag), godbiter, favorittleker, kle deg etter været….

Spørsmål ang kurset : agility@elverumhundeklubb.noThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer