Aktuelt kurs: Valpekurs

Gratulerer med valp!

Valpekurset er et av våre mest populære kurs. Enten man nettopp har fått sin første valp eller har hatt hund i mange år, så er det å være med på valpekurs sammen med mange andre valpe-eiere, utrolig spennende.

Det å bli kjent med andre i samme situasjon, sannsynligvis treffe mange valper av forskjellige raser, og ikke minst det å kunne dele erfaringer i denne både strevsomme og kjempekoselige tiden, er noe som mange opplever som verdifullt.

På kurset legger vi vekt på positive innlæringsmetoder, med mye ros, godbiter og leke. Vi legger opp til små grupper, og med individuell tilpassing for hver valp og eier. Det er fullt mulig å ta med hele familien på kurset, men vi mener det er mest hensiktsmessig og lærerikt at det er en i familien som er aktiv med hunden under selve kurset.

Unge valper har kort konsentrasjonsevne, og blir fort mentalt sliten. På kurset legger vi derfor opp til korte økter for hver valp – og så en pause i bilen. I mellomtiden kan man lære mye som eier ved å følge med på de andre kursdeltakerne. Valpene blir ikke ferdig utlært på et valpekurs, men målet er at dere som eier skal sitte igjen med nok kunnskap til å kunne fortsette innlæringen, både mellom kursdagene, og etter kursets slutt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer