Jeg fikk min første hund, en Schapendoes, da jeg var 15 år gammel (2004). I 2005 gikk jeg min første konkurranse i rallylydighet og har vært hektet siden. Jeg har også trent og konkurrert litt i lydighet. 

Jeg har nå to hunder; en Border Collie (Wri) og en Silky Terrier (Elsa). Wri er pensjonert nå, men jeg har tidligere konkurrert med henne i høyeste klasse i rallylydighet og har også deltatt i flere NM finaler med henne. Elsa (2 år) har opprykk til elite. Det jeg liker med å trene rallylydighet er at det er variasjoner mellom øvelser med høy og lav energi, og at banene er nye for hver gang. Jeg synes det er gøy å kunne jobbe med dette med deltakere på kurs. Jeg trener positivt med hundene mine, og jeg instruerer med positive metoder. Min tankegang er at hvis hundene ikke gjør som vi sier, så har vi ikke trent hundene godt nok. Jeg liker å gjøre hundetrening morsomt, og jeg elsker å jobbe med detaljer. Jeg ser konkurranser som et barometer for hvor vi er i treningen, og bruker informasjon jeg får for videre trening. Jeg har hatt muligheten til å reise rundt i store deler av Norge for å holde kurs, og jeg har også holdt kurs i utlandet. Jeg er også en av instruktørene i Online hundetrening, og har lagt ut flere online-kurs om rallylydighet. 

I 2007 ble jeg ferdigutdannet dommer, og har siden det dømt utallige stevner nasjonalt, i tillegg til at jeg har fått muligheten til å dømme internasjonale mesterskap. Siden 2019 har jeg også vært trener for landslaget i Norge. 

I 2017 ble jeg valgt som representant for Norge i NKU (Nordic Kennel Union) komiteen for rallylydighet. Hovedarbeidet vi har gjort der er å lage et felles regelverk for Norden i rallylydighet. I 2018 ble jeg også med i FCI komiteen for rallylydighet. Der har vi jobbet med å lage et FCI regelverk (basert på det nordiske). Dette regelverket er nå nylig blitt publisert, og vil være offisielt fra 1.1.2024.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer