Aktuelle kurs: Rallylydighet nybegynner og Rally viderekommende

I EHK har vi en stor gruppe som trener og konkurrerer i rallylydighet. Vi holder introduksjonskurs, nybegynnerkurs og kurs for viderekommende. Introduksjonskurs og nybegynnerkurs holdes av våre instruktører – som alle konkurrerer i sporten. Ved behov leier vi inn eksterne instruktører til videregående kurs.

Alle kursene avholdes ved klubbens baner og primært i sommerhalvåret.

Praktiske opplysninger: På klubbhuset er det vann og tilgang på toalett. Kursene foregår utendørs – så ta på klær tilpasset værforholdene, og gode sko. Ta med rikelig med godbiter – og en favorittleke. Husk vannskål.

Alle hundene må ha gyldig vaksine.

Rallylydighet passer for de aller fleste hunder uavhengig av rase og størrelse.

Rallylydighet er en lavterskelsport der man som ekvipasje skal ha god flyt, godt samarbeid og mye glede. Det er derfor lov til å rose og snakke til hunden underveis. Rallylydighet består av baner fra 15-22 skilt hvor hund og eier går i en bestemt rekkefølge. Banene roteres for hver gang så man får aldri samme baner under stevner. Det konkurreres i fire klasser der vanskelighetsgraden blir høyere for hver klasse. «Rally» kommer av at det er du som er kartleser for hunden din og ikke det at det nødvendigvis skal gå fort. Vil du vite mer om rallylydighet, klikk HER.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer