Pris 800,-

Rallylydighet er en lavterskelsport der dere som ekvipasje skal ha god flyt, godt sammarbeid og mye glede. Det er derfor lov til å rose og snakke til hunden underveis. Rallylydighet består av baner fra 15-22 skilt hvor hund og eier går i en bestemt rekkefølge. Banene roteres for hver gang så man får aldri samme baner under stevner. Det konkurreres i fire klasser der vansklighetsgraden blir høyere for hver klasse. «Rally» kommer av at det er du som er kartleser for hunden din og ikke det at det nødvendigvis skal gå fort. Vil du vite mer om rallylydighet, klikk her.

INNHOLD KURS
I dette kurset tar vi for oss regelverket. Bl.a:
– Etikk
– Deltagese
– Inndeling av klasser
– Poengsystem
– Premieringer
– Øvelseskategorier
– Skilt klasse 1
Det vil bli praktisk trening av grunnferdigheter som sitt, dekk, bli og gå pent i bånd. Det vil også bli utførelser av øvelser i klasse 1.

MÅLGRUPPE
Til deg som ikke har noen forkunnskaper men har lyst til å lære om rallylydighet. Om det så er akitivisering av hunden på generelt basis eller om du vil satse på hundesport i fremtiden.

KURSINFORMASJON
Maks antall deltagere: 10
Pris pr deltager: 800,-

Kurset foregår over 6 timer. Tirsdag 1/11 og Tirsdag 8/11. Begge dager fra 18.00 – 21.00 Kurset avholdes på klubbens baner.

Adresse: Fasanvegen 2411 Elverum.

Påmelding er økonomisk bindende. Alle påmeldinger regisreres fortløpende med først til mølla prinsippet. Vi mottar støtte til kurset fra Studieforbundet natur og miljø.

Alle hunder MÅ være vaksinerte. Har du spørsmål angående kurset så kan du sende epost litt kurs@elverumhundeklubb.no (ny mail etterhvert: feks: rally@elverumhundeklubb.no)

KURSHOLDERE
Linn Mariell Heggelund
Ingrid Salen
Øyvind Runeberg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer