Alle hunder trenger en god hverdagslydighet for å kunne fungere godt som familiemedlem, og i samfunnet for øvrig. EHK arrangerer hverdagslydighetskurs. Dette kurset passer godt som et oppfølgingskurs etter å ha gjennomført et valpekurs. Det tar for seg mange av de samme øvelsene som man starter innlæringen av på valpekurset, men i andre miljøer – noe som gir nye utfordringer.

Kurset passer også godt for voksne hunder, og eiere som ønsker å lære mer om grunnleggende lydighetstrening.

Kurset foregår på ulike steder i Elverum sentrum slik at man kan trene i ulike miljøer og med mange av de samme forstyrrelsene man møter i hverdagen; biler, andre hunder, sykler, barnevogner, fremmede mennesker osv…..

På kurset har man hovedfokus på: gå pent i bånd, passering av andre hunder og mennesker, sitt, sitt og bli, kontakttrening og hilsetrening samt svare på spørsmål om ulike problemstillinger man kan slite litt med….

Kursene blir ledet av klubbens egne instruktører.

Praktiske opplysninger: Kurset blir avholdt utendørs – så man må kle seg etter været, og husk gode sko. Ta med rikelig med godbiter og en favorittleke Ta med vann og vannskål til hunden. Er det varmt – husk å ta med egen drikke. Vanlig leiebånd er å foretrekke – ikke flexi-line.

Alle hundene må ha gyldig vaksine for å delta på kurs i EHK.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer